Returnarea comenzilor

Moonshine.ro certifica si garanteaza calitatea produselor si un raport calitate/pret foarte bun.

Ne puteți trimite înapoi orice produs cât mai curând posibil, dar în nici un caz mai târziu de 30 zile de la data livrării, costul fiind suportat in intregime de dumneavoastra.

Pentru a returna un produs, este de preferat sa efectuați returul în ambalajul original al acestuia. În cazul returnarii produsului în alt ambalaj decât cel în care produsul a fost livrat, returul va fi acceptat dacă produsul nu prezintă urme de uzură.

În cazul în care criteriile de mai sus nu sunt îndeplinite, din păcate, nu vom putea accepta returul și în consecință nu vă vom putea rambursa prețul plătit. Ne rezervăm dreptul de a va solicita achitarea contravalorii costurilor ocazionate de retrimiterea produsului către dvs..

Dacă vom accepta returnarea produsului, vă vom rambursa intreaga suma aferenta produsului corespunzator nu mai târziu de 14 zile de la primirea acestuia.

Vom efectua această rambursare prin transfer bancar, in acest sens fiind necesar sa ne furnizati un cont IBAN precizand si titularul acestuia pe adresa de e-mail: comenzi@moonshine.ro.

Dacă doriți să schimbați un produs schimbul va fi tratat ca retur. Rambursarea se va face în conformitate cu această secțiune, urmând ca dvs. să plasați o nouă comandă pentru produsul de înlocuire.

(*) Adresa firmei:  Lt. Av. Gheorghe Caranda, nr.26, ap.2, sector 6, Bucuresti

Formular de retragere:

Formular de retragere intocmit pe baza Ordonanţei de urgenţă nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative (publicată în Monitorul Oficial, Partea I nr. 427 din 11.06.2014)

Draga client, Moonshine.ro, prezentul formular se trimite inapoi completat, doar daca doresti sa returnezi comanda.

Catre Moonshine SRL,