1. DEFINITII

MOONSHINE – Societatea Comerciala MOONSHINE SRL, organizata in baza legii romane.

Datele de identificare ale MOONSHINE SRL sunt:

Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/7876/26.05.2017
Cod identificare fiscala: 37654446
IBAN: RO57INGB0000999906861956
ING BANK, SUCURSALA BUCURESTI
Capital social: 200 lei

In acest document, urmatorii termeni vor insemna:

SITE – Domeniul moonshine.ro si subdomeniile acestuia.

CONTINUT are urmatoarea definitie:

SERVICIU – serviciul de comert electronic condus exclusiv pe portiunile public disponibile ale SITEULUI, in sensul acordarii posibilitatii CLIENTULUI sa contracteze produse si/sau servicii folosind mijloace exclusiv electronice, incluzand si alte mijloace de comunicare la distanta (i.e. telefonic).

MEMBRU – Persoana fizica care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare intre Moonshine si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui CONT.

CONT – ansamblul format dintr-o adresa de e-mail si o parola care permit unui singur MEMBRU accesul la zone restrictionate ale SITEULUI prin care se face accesul la SERVICIU.

CLIENT – Persoana fizica care are sau obtine acces la CONTINUT si SERVICIU, ca urmare a crearii CONTULUI de MEMBRU.

DOCUMENT – prezentele Termeni si Conditii

NEWSLETTER / ALERTA – mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic, asupra produselor, serviciilor si/sau promotiilor desfasurate de catre Moonshine intr-o anumita perioada, fara nici un angajament din partea Moonshine cu referire la informatiile continute de acesta.

TRANZACTIE – incasare sau rambursare a unei sume rezultata din vanzarea unui produs / serviciu de catre Moonshine catre Client, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Moonshine.

 1. GENERAL

2.1. Folosirea, inclusiv dar nelimitandu-se la accesarea, vizitarea si vizualizarea, Continutului/Serviciului, implica aderarea Membrului sau Clientului la prezentele termeni si conditii; Clientul se obliga sa monitorizeze permanent termenii si conditiile care pot fi actualizate, modificate si completate. In cazul unor neintelegeri se aplica Termenii si conditiile valabile la momentul aparitiei neintelegerii intre parti si notificarii acestuia in scris catre Moonshine.

2.3. Accesul la Serviciu se face exclusiv prin accesarea siteului public disponibil www.moonshine.ro .

2.4. Acest Site este adresat doar Membrilor persoane fizice, care au parcurs etapele inregistrarii corespunzatoare si care nu au fost suspendati sau inlaturati de catre Moonshine, indiferent de motivul suspendarii sau al inlaturarii. Posibilitatea de a comanda online este disponibila doar persoanelor cu domiciliul in Romania.

 1. CONTINUT

1.1.Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, Moonshine are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

1.2.Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor / clientilor (Cumparatorilor) privind situatia contului lor de pe Moonshine , informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

1.3. Prin completarea datelor dvs. in formularul de creare de cont si/sau de Comanda declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a Moonshine, inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal sub numarul 6000, si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre Moonshine, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea si/sau derularea de catre Moonshine, afiliatii si colaboratorii acestora de activitati.

1.4.Prin citirea prezentelor Termene si Conditii ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.

4. DOCUMENTE CONTRACTUALE

2.1. Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.

2.2. Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.

2.3. Daca Vanzatorul confirma comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. Acceptare comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea Vanzatorului catre Cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia.

2.4. Daca Cumparatorul efectueaza Comanda prin plata online, atunci nu va mai avea loc nicio acceptare a Comenzii de catre Vanzator, aceasta considerandu-se acceptata de catre Cumparator.

 1. NEWSLETTERE SI ALERTE

5.1. In momentul in care, Membrul sau Clientul isi creaza un Cont pe Site, acceptand Documentul (Termeni si Conditii), acesta are dreptul de a-si exprima sau nu acordul cu privire la primirea de newslettere si/sau alerte din partea Moonshine.
5.2. Datele preluate de la Membru in scopul expedierii newslettere-lor si/sau alertelor, pot si vor fi folosite de catre Moonshine in limitele Politicii de confidentialitate.
5.3. Renuntarea la primirea newslettere-lor si/sau alertelor de catre Membru sau Client se poate face in orice moment:
5.3.1. Folosind legatura special destinata din cadrul oricaror newslettere si/sau alerte primite.
5.3.2. Prin modificarea acceptului sau de a primi newslettere si/sau alerte si folosind pagini din zonele restrictionate, prin folosirea Contului.
5.3.3. Prin contactarea Moonshine, conform cu informatiile de contactare, si fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.
5.4. Renuntarea la primirea newslettere-lor si/sau alertelor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru document.
5.5. Moonshine isi rezerva dreptul de a selectiona persoanele carora le va trimite newslettere si/sau alerte cat si dreptul de a elimina din baza sa de date orice Membru sau Client care si-a exprimat anterior consimtamantul de a primi newslettere si/sau alerte, fara nici un angajament ulterior din partea Moonshine, sau a vreunei notificari prealabile a acestuia.
5.6. Moonshine nu va include in newslettere si/sau alerte transmise Membrului sau Clientului, nici un alt fel de material publicitar sub forma de continut care sa faca referire la vreun tert care nu este partener al Moonshine, la momentul expedierii newslettere-lor si/sau alertelor.

 1. PRODUSE SI SERVICII

6.1. Moonshine poate publica pe site informatii despre produse, servicii si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care Moonshine are incheiate contracte sau acorduri de parteneriat, intr-o anumita perioada si in limita stocului disponibil.

6.2. Produsele si/sau serviciile achizitionate prin intermediul serviciului sunt destinate exclusiv uzului personal al Clientului.

6.3. Toate tarifele aferente produselor sau serviciilor prezentate pe site sunt exprimate in lei (RON).

6.4. Facturarea produselor achizitionate se face exclusiv in RON folosind informatiile furnizate de Client in formularul destinat. Moonshine nu raspunde de corectitudinea informatiilor furnizate de Client pentru factura.

6.7. In cazul platilor online Moonshine nu este / nu poate fi facuta responsabila pentru niciun alt cost suplimentar suportat de client, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai clientul.

6.8. Toate informatiile din evenimentele de vanzare folosite pentru descrierea produselor, caracterisiticilor, a preturilor, a stocurilor per produs si/sau serviciilor disponibile pe site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / link-uri catre alte siteuri etc) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Moonshine, acestea fiind cu titlu de prezentare. Moonshine poate retrage o oferta de produse sau o poate modifica in orice moment, fara a datora daune sau alte penalitati catre nici un potential client.

6.9. In imaginile produselor si/sau serviciilor Moonshine isi rezerva dreptul de a utiliza si alte produse (accesorii / etc) care pot sa nu fie incluse in costurile produselor respective si implicit nu vor fi livrate la achizitia produselor.

 1. COMANDA ONLINE

7.1. Clientul/Cumparatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea Bunurilor si/sau Serviciilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate. Adaugarea unui Bun/Serviciu in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a Bunului/Serviciului.

7.2. Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca toate datele furnizare de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii, denumita in cadrul acestui document si comanda emisa.

7.3. Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca Moonshine are dreptul sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Moonshine (telefonic sau email), pentru confirmarea personala a comenzii. Clientii accepta ca Moonshine nu poate fi fortat sa livreze o comanda care nu a fost confirmata in conditiile de mai sus.

7.4. In cazul in care Clientul renunta la o comanda efectuata cu plata cu card bancar si in care banca emitenta a cardului Clientului a autorizat tranzactia bancara, suma aceasta va fi rambursata de catre Moonshine in maxim 48 de ore de la data la care Moonshine a luat la cunostiinta de acest fapt.

7.5. O comanda plasata nu poate fi modificata. Daca clientul doreste o modificare (includerea sau renuntarea la produse) acesta va contacta Moonshine la numarul de telefon afisat pe Site.

7.6. Detaliile de livrare a produselor incluzand dar nelimitandu-se la timpul necesar livrarii nu constituie o obligatie contractuala din partea Moonshine, fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in cazul in care oricare parte poate fi sau este prejudiciata in orice mod de pe urma incalcarii acestora.

7.7. In cazul in care un Client isi modifica datele personale, folosind formularele disponibile pe site, toate comenzile in derulare existente la acel moment, isi pastreaza datele definite/acceptate de catre Client inainte de momentul modificarii.

7.8. Valoarea minima a unei comenzi este de 14.99 lei + taxe transport.

 1. COMANDA TELEFONICA

7.1. Clientul / Membrul poate efectua comenzi telefonice.

9. FACTURARE – PLATI

9.1. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

9.2. Prin trimiterea Comenzii, Cumparatorul isi exprima acordul sa primeasca facturile in format electronic prin adaugarea acestora de catre Moonshine in Contul sau prin intermediul postei electronice, la adresa de e-mail mentionata in Contul sau.

 1. LIVRAREA BUNURILOR

10.1. Livrarea catre Client a produselor achizitionate de la Moonshine, este efectuata prin intermediul unei firme de curierat rapid, costul livrarii prin curier fiind afisat pe Site.

10.2.Vanzatorul se obliga sa expedieze Bunurile prin curier catre Cumparator.

10.3. Vanzatorul va efectua livrarea Bunurilor si Serviciilor numai pe teritoriul Romaniei.

 1. GARANTII

7.1. Moonshine nu va emite garantii pentru produsele cumparate, insa pentru orice dauna sesizata in momentul deschiderii coletului, se va expedia in mod GRATUIT un alt produs in 1-2 zile lucratoare, doar cu conditia ca Cumparatorul sa il returneze in termen de 30 zile calemdaristice.

7.2. Se vor oferi dovezi clare(poze sau video-uri) pe adresa de e-mail mentionata la sectiunea “Contact”.

 1. RETURNAREA PRODUSELOR

12.1. Moonshine.ro certifica si garanteaza calitatea produselor si un raport calitate/pret foarte bun.

12.4. Ne puteți trimite înapoi orice produs cât mai curând posibil, dar în nici un caz mai târziu de 30 zile de la data livrării, costul fiind suportat in intregime de dumneavoastra.

12.5.  Pentru a returna un produs, este de preferat sa efectuați returul în ambalajul original al acestuia. În cazul returnarii produsului în alt ambalaj decât cel în care produsul a fost livrat, returul va fi acceptat dacă produsul nu prezintă urme de uzură.

12.6. În cazul în care criteriile de mai sus nu sunt îndeplinite, din păcate, nu vom putea accepta returul și în consecință nu vă vom putea rambursa prețul plătit. Ne rezervăm dreptul de a va solicita achitarea contravalorii costurilor ocazionate de retrimiterea produsului către dvs..

12.7. Dacă vom accepta returnarea produsului, vă vom rambursa intreaga suma aferenta produsului corespunzator nu mai târziu de 14 zile de la primirea acestuia.

12.8. Vom efectua această rambursare prin transfer bancar, in acest sens fiind necesar sa ne furnizati un cont IBAN precizand si titularul acestuia pe adresa de e-mail: comenzi@moonshine.ro.

12.9. Dacă doriți să schimbați un produs schimbul va fi tratat ca retur. Rambursarea se va face în conformitate cu această secțiune, urmând ca dvs. să plasați o nouă comandă pentru produsul de înlocuire.

(*) Adresa firmei: Lt. Gheorghe Caranda nr.26, ap.2, sector 6, Bucuresti

 1. RASPUNDERE

Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor si Serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea acestora.

Promotiile sunt valabile in limita stocului disponibil.

Prin crearea si utilizarea Contului, Clientul / Utilizatorul/ Cumparatorul isi asuma raspunderea pentru mentinerea confidentialitatii datelor de Cont (user si parola) si pentru gestionarea accesarii Contului, si, in masura permisa de legislatia in vigoare, este responsabil de activitatea derulata prin intermediul Contului sau.

Termenii si Conditiile Site-ului pot fi modificati oricand de catre Race Drone , acestia fiind opozabili Clientilor / Utilizatorilor/ Cumparatorilor de la data afisarii in Site.Acceptarea Termenilor si Conditiilor Site-ului se confirma prin trimiterea Comenzii si/sau prin efectuarea unei plati online.

 1. DISPOZITII FINALE

12.1. Moonshine isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului/structurii acestuia/serviciului precum si orice continut fara notificare prealabila a Membrului sau Clientului.
12.2. In limita prevederilor Termeni si Conditii, Moonshine nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., care nu sunt facute de catre administratorul site-ului.
12.3. Moonshine isi rezerva dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natura si/sau legaturi pe oricare pagina a site-ului, cu respectarea legislatiei in vigoare.

 1. FEEDBACK

13.1. In cazul in care exista intrebari sau sugestii in legatura cu Moonshine, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon afisat pe Site, de Luni pana Vineri, program 09:00-18:00, sau prin email la contact@moonshine.ro.

13.2. Orice comentarii, intrebari, feedback, idei, sugestii sau alte comunicari sau informatii despre sau referitoare la site-ul www.moonshine.ro , functionalitatea sau imbunatatirea acestuia vor ramane proprietatea SC MOONSHINE SRL.

14. PREVEDERI  DIVERSE

14.1. Pentru plasarea unei comenzi, persoanele minore trebuie sa aiba consimtamantul reprezentantilor legali.

14.2. Moonshine S.R.L. isi rezerva dreptul de a refuza colaborarea cu clientii ce manifesta comportament si limbaj neadecvat, in scris sau verbal (agresiv, licentios etc.), au in istoricul comenzilor livrari refuzate, folosesc in mod abuziv dreptul de retur in 14 zile.